Fitness

De juiste fitnesskleding

Wil jij goed voor de dag komen in de sportschool? Dat is niet heel moeilijk. Goede kleding doet al heel veel. Wij hebben voor jou de mooiste fitnesskleding en sportschoenen in de aanbieding. 

Welk doel je ook voor ogen hebt, sterker worden, afvallen, conditie opbouwen of alles tegelijk, de juiste fitnesskleding vind je bij ons! De juiste kwaliteit en de mooiste dessins zorgen ervoor dat jij comfortabel kunt sporten met de nodige verkoeling, maar er ook nog eens leuk uit kunt zien. Wat je stijl ook is je vindt bij ons altijd de fitnesskleding die bij je past. 

Assortiment voor mannen en vrouwen

Binnen ons assortiment vind je de mooiste sportbroeken, sportshirts, sportvesten, sportjacks, joggingpakken en korte sportbroeken voor mannen en vrouwen. Voor de vrouwen hebben we ook nog sport-bh's en sport tops. Genoeg keuze dus!! 

Fitnessschoenen

Natuurlijk is het ook erg belangrijk dat je goede ondersteuning van je schoenen hebt tijdens het fitnessen. Daarin is het van belang dat jij de juiste schoenen uitzoekt die bij je passen en bij je doel passen. Ben jij iemand die veel aan cardio doet of besteed je je tijd in de sportschool meer aan krachttraining? Bekijk de collectie en zoek de juiste schoenen die bij je passen. Er goed uit zien is natuurlijk een fijne bijkomstigheid, daarom hebben wij de mooiste merken in ons assortiment. 

Accessoires die je fitnessoutfit afmaken

Natuurlijk is het fijn om tijdens het fitnessen af en toe even te drinken. Dit is erg goed voor je, daarom is het een aanrader om een bidon mee te nemen. Ook hebben we zweetbanden, hoofdbanden en andere accessoires die je fitnessoutfit helemaal af maken. 

Terug naar overzicht