Sportprijzen

Sportprijzen worden uitgereikt als iemand een wedstrijd gewonnen heeft. Het is natuurlijk super leuk als je wint, maar het is nog veel leuker als je dan ook nog een mooie medaille of beker ontvangt voor je prestatie. Wij bieden je de mogelijkheid om via ons sportprijzen te bestellen voor ieder gelegenheid, zo laat je winnaars echt winnaar zijn!

Prijzen voor grote en kleine winnaars

Natuurlijk is iedere prijs anders, maar of je nu kampioen wordt met je voetbalteam of dat je eerste van Nederland bent geworden met tennis, het is altijd leuk. Het maakt het alleen nog veel leuker als je er ook iets voor krijgt, zodat je aan iedereen kunt laten zien dat jij een winnaar bent. Daarom hebben de aanbieders van lfsport.nl prijzen voor grote en kleine winnaars, denk bijvoorbeeld aan een vaantje of medaille voor het voetbalteam dat kampioen geworden is in de 4e klasse of een standaard of beker voor de grote winnaars! Voor de kleintjes heeft een kleine medaille voor het meedoen aan een toernooi al een hele grote waarde, hoe leuk is het om ze zo gelukkig te zien? Bestel dus nu snel via lfsport.nl de mooiste prijzen voor iedere sport. 

Assortiment medailles, bekers en vaantjes

Via ons vind je een groot assortiment met verschillende bekers en andere prijzen. Bij bekers kun je denken aan kleine bekers, grote bekers, wisselbekers en hele collecties. Medailles hebben we in alle soorten en maten en deze kun je ook als massa inkopen. Zoals eerder genoemd hebben we verder ook nog vaantjes en standaard in verschillende soorten. Voor ieder dus wat wils.